Általános tudnivalók

A TheVoicean.com a TITANIUM SYSTEMS INC. által működtetett aggreátor platform, amely jelenleg BÉTA verzióban működik. A platformon található összes tartalom, szöveg, kép és hang szerzői jogilag védettek.

A platform hangoskönyveket forgalmaz. E tartalmak megvásárlásuk után azonnal letölthetők és használhatók.

Általános felhasználási feltételek

A TheVoicean.com-on található tartalmak megvásárlása a hangfelvétel saját személyi számítógépen történő felhasználásra, tárolására, saját háztartásban használt egyéb lejátszó-eszközökre átmásolásra, illetve egy darab biztonsági másolatot készítésére jogosít fel. A tartalmak fentiekben meghatározott felhasználási feltételei akkor is érvényesek, ha azok promóció vagy ajándékozás útján kerültek birtokba. Minden, az itt megjelölt körön kívül terjedő felhasználás a portál felhasználási jogát, valamint szerzői jogot sért, ezért a portál üzemeltetői a jogsértő magatartással szemben jogi eszközökkel lépnek fel. Különösen tiltott a megvásárolt tartalmakat hordozó állományok visszafejtése, módosítása, a tartalmak sokszorosítása bármely reprodukciós eljárással, térítésmentesen vagy ellenérték fejében történő terjesztése, bérbeadása. Az elektronikus fájlban az eredeti vásárló azonosítására alkalmas jelzéseket helyeztünk el, ezáltal a jogsértő cselekedetek követhetők. A szerzői és szomszédos jogok megsértése jogi eljárást von maga után.

Ki vásárolhat a portálon?

A honlapon regisztrált, bejelentkezett látogatók vásárolhatnak. A megvásárolt tartalmak jogtisztasága a visszaigazoló levélhez mellékelt számlával igazolható. A promóció vagy ajándék útján megszerzett tartalom letöltéséhez nem szükséges regisztráció.

Regisztráció, bejelentkezés

Az első vásárlás alkalmával regisztrálni a „sign up” feliratra kattintással és az adatmezők kitöltésével lehet. A megadott adatok alapbeállításként tárolódnak. A sikeres regisztrációt követően e-mail-ben elküldjük a bejelentkezéshez szükséges információkat. Regisztrált felhasználóként bejelentkezni a „sign in” feliratra kattintva lehet, a felhasználónév és az e-mailben kapott jelszó megadása után. Sikeres bejelentkezés után a felhasználónév a képernyő tetején látható. Az e-mailben kapott jelszó a felhasználó beállításai között később tetszés szerint módosítható. Hibásan, figyelmetlenül kitöltött adatokból eredő esetleges károkért nem vállalunk felelősséget. A jelszavakat bizalmas adatként kell kezelni, és a felhasználónak kötelessége gondoskodni arról, hogy ne kerülhessen illetéktelen kezekbe. A jelszó kezelésével kapcsolatos esetleges károkért nem vállalunk felelősséget. Az adatok védelméről részletesen az adatvédelmi nyilatkozatból lehet tájékozódni. A sikeres regisztrációt követő első belépés után lesz elérhető a saját könyvespolc (My Store). A személyes könyvespolc a felhasználó vásárlásait, valamint az azokhoz tartozó visszaigazolásokat és számlamásolatokat, valamint a kedvencnek megjelölt, de még meg nem vásárolt hangfelvételek hivatkozásait tartalmazza.

Letöltés

A megvásárolt tartalmak a fizetést követően válnak letölthetővé. A hangfelvételek a vásárlás után bármikor, tetszőleges alkalommal letölthetőek, de felhasználásuk, másolat készítése csak az Általános felhasználási feltételek-ben rögzített szabályok szerint lehetséges. A letöltés ablakának zökkenőmentes kihasználása érdekében szükséges lehet a böngészőprogram beállításaiban a sütik (cookies) használatának engedélyezése. Ajándékküldés esetén a vevő (ajándékozó) a vásárlásról visszaigazolást kap. A megajándékozott értesítő e-mailt kap, amely a letöltőablak hivatkozását tartalmazza. A letöltőablakban a vevő döntése szerint megjelenik e-mail-címe. A megajándékozott a fentiekkel azonos feltételekkel töltheti le az ajándékba kapott fájlokat. A fájlok letöltéséről a vevő (ajándékozó) értesítést kap e-mailben.

Fizetési módok

A honlapon kiválasztott, kosárba helyezett tartalmak vételárát bankkártyával vagy a korábban megvásárolt, úgynevezett creditek egyenlegéből lehet kiegyenlíteni.

Jogi nyilatkozat

A TITANIUM SYSTEMS INC., mint a TheVoicean.com portál létrehozója, fenntartója és üzemeltetője, kijelenti, hogy a szerzői jogilag védett tartalmakat kizárólag a jogtulajdonosokkal kötött szerződések alapján forgalmazza, és garantálja a tartalmak jogtisztaságát. Az igazolhatóan a TheVoicean.com oldalról, regisztrált felhasználó által letöltött tartalom esetében a portál fenntartója szavatolja, hogy harmadik személy nem lép fel jogdíj-igénnyel a vásárlóval szemben.

Adatvédelem

A honlap fenntartója a birtokába jutott adatokat bizalmasan kezeli és kizárólag a megrendelések teljesítéséhez használja fel; azokat semmilyen formában, sem egészben, sem részleteiben nem adja tovább harmadik fél részére.

Adatgyűjtés és feldolgozás

Webszervereink kizárólag a felhasználó azonosításához és a vásárlás lebonyolításához feltétlenül szükséges technikai információkat rögzítenek és tárolnak (IP cím, a weboldal adatai, ahonnan látogatást kezdeményezték, a látogatás időpontja és időtartama), ezek név nélkül kerülnek a rendszerünkbe, statisztikai célokból. Kizárólag a regisztráció során megadott személyes adatokat rögzítjük.

A regisztráció során csak olyan adatokat kell megadni, amelyek feltétlenül szükségesek a megrendelések maradéktalan kiszolgálásához, illetve az esetleges későbbi kapcsolattartáshoz (pl. reklamáció esetére). Adattovábbítás hatóságok felé csak a törvényi előírások keretében történhet. Szeretnénk folyamatosan tájékoztatni újdonságainkról és új szolgáltatásainkról, ehhez az első alkalommal írásban kérünk beleegyezést.

Észrevételeit, ötleteit, javaslatait a notion@thevoicean.com címen várjuk.


TheVoicean.com
Vedd vissza a könyveidet!

SimplePay Vásárlói tájékoztató