Bemutatkozás

"Szemet fülért"

Óriási tévedés, hogy nem érdekel minket többé az irodalom, a kultúra, hogy megszűnt az olvasás iránti igény. Az életünk változott meg. Más módon kell igényeinket kielégíteni.

Az is tévedés, hogy nincs elég időd az olvasásra. Talán sosem volt rá ennyi időd, mint ma. Csak az olvasás megfelelő módját kell megtalálnod. Napi tevékenységeid közben rengeteg az üresjárat, amit monoton munkatevékenységgel, utazással, várakozással töltesz el. Eközben kezed és szemed valóban elfoglalt lehet, így a hagyományos értelemben vett olvasás valóban szóba sem jöhet.

DE… a füled szabad!

Gondolj csak bele mennyi időt szánsz - téged valójában nem feltétlenül érdeklő – háttér rádiózásra vagy televíziózásra! Szól a háttérben, mert szükséged van TARTALOMRA, arra, hogy az agyad figyelmét elvonja valami, miközben a napi, rutinszerű, sok esetben monoton és unalmas tevékenységeidet végzed. Mi volna, ha ezt a tartalmat te magad választanád ki? Ha nem üresjárat, hanem téged érdeklő, szórakoztató, esetleg ismereteidet, tudásodat, a lelkedet építő tartalom lenne? Erre való a HANGOSKÖNYV!

Mára jelentősen megváltozott az emberek életritmusa, életvitele. A kultúra-fogyasztás lehetőségeinek is szükségszerűen ehhez kell igazodnia. Ne legyen akadálya többé kedvenc műveid befogadásának az, hogy éppen autót vezetsz, házimunkát végzel vagy hivatalokban várakozol! Még a legunalmasabb, legfárasztóbb tevékenység is emlékezetessé, örömtelivé válhat egy jó hangoskönyv segítségével.

A digitális tartalom másik vitathatatlan előnye, hogy mindig veled lehet. Nem kell könyvtáradat kiskocsin magad után húzni, elfér a zsebedben. Az egész. Legyen az az okostelefonod, MP3-lejátszód. Vagy éppen a táskádban táblagépen, laptopon. Az irodádban a számítógépen; így akár egyszerre többen is élvezhetitek, közösségi élménnyé tehető az “olvasás”.

Ahogy Ars Poetica-nkban is megfogalmaztuk, legfőbb célunk, hogy újradefiniáljuk az irodalmi mű és az olvasó fogalmát: azt mondjuk, hogy a 21. században “kultúra fogyasztó” van, aki eldönti, hogy a művet meghallgatja inkább vagy elolvassa - esetleg mindkettőt. A lényeg a tartalom, az alkotók üzenete, nem pedig a közvetítő csatorna fizikai jellege. Az nem számít. Este olvasom az ágyban, reggel hallgatom a buszon vagy az autóban, napközben folytatom, amikor csak lehetőségem és hangulatom van rá. Elkezdem “jószagú” könyvben, ha úgy tetszik, folytatom a telefonomon, és “kivégzem” az autórádión hazafelé, ha úgy alakul. A felhasználás lehetőségei szinte korlátlanok. De legalábbis jóval széleskörűbbek, mint valaha.

A tartalmat majd mi szolgáltatjuk. Előbb-utóbb mindet. Ezért építünk aggregátor platformot. Itt minden fellelhető lesz, ami HANGOSKÖNYV. Narrátorok, előadóművészek százai dolgoznak éppen ebben a percben is, hogy ez a célunk mielőbb megvalósulhasson.

És ez mennyibe kerül? Olcsóbb mint elsőre magunk is hinni mertük. Hogy mennyire? Az attól függ. Lehet akarni egy művet AZONNAL OLCSÓN vagy közösségi finanszírozásban HIHETETLEN ÁRON.

Fedezd fel!


TheVoicean.com
Vedd vissza a könyveidet!

SimplePay Vásárlói tájékoztató